Serviciul Fiscal de Stat are un nou director

385
0

Cabinetul de miniștri a aprobat astăzi candidatura Olgăi Golban pentru funcția de directoare a Serviciului Fiscal de Stat, începând cu data 28 februarie curent și demisia acesteia din funcția de secretar de stat la Ministerul Finanțelor din 27 februarie curent.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Ministrul Finanțelor Petru Rotaru a menționat că, Oga Golban este o persoană pregătită de a îndeplini această funcție, fiind un foarte bun specialist cu o vastă experiență în domeniul fiscal.

„La Ministerul Finanțelor, dna Golban a gestionat patru domenii importante: fiscal, vamal, contabil și financiar. A fost implicată în procesul de integrare europeană, înregistrând cele mai multe progrese pe capitolele gestionate”, a adăugat dl Rotaru.

Olga Golban activează în sistemul fiscal din anul 2007, anterior ocupând diverse funcții de conducere în cadrul Serviciului Fiscal de Stat. Este licențiată în economie, deține titlu de magistru în drept și magistru în științe economice.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE