Aeroportul Internațional Chișinău are un administrator interimar nou. Sergiu Spoială a fost prezentat colectivului

428
0

Azi, directorul general al Agenției Proprietății Publice (APP), Roman Cojuhari, a prezentat echipei noul administrator interimar al Aeroportului Internațional Chișinău. Potrivit lui Cojuhari, Sergiu Spoială are abilități în jurisprudență și o experiență vastă la această întreprindere.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

„De astăzi, 20 februarie curent, domnul Sergiu Spoială este numit Administrator Interimar al Aeroportului Internațional Chișinău. Dau asigurări că acesta este ferm angajat să aducă contribuții substanțiale la dezvoltarea activității aeroportului, astfel încât să asigure o continuitate fructuoasă a activității  și plus valoare acestui punct strategic al țării. Noi îl felicităm și îi dorim succes în activitatea deloc ușoară, dar semnificativă, care urmează să o desfășoare. De asemenea ne exprimăm deschiderea întru o conlucrare eficientă și un dialog constructiv”, a declarat Roman Cojuhari, în cadrul ședinței.

Directorul APP a mulțumit, totodată,lui Constantin Vozian  pentru activitate și dedicația de care a dat dovadă în cea mai complicată perioadă, din momentul preluării AIC din gestiunea concesionarului.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE