VIDEO// Mărfuri în sortiment introduse ilicit în stat prin segmentul transnistrean

380
0

Ofițerii Echipelor mobile ale Serviciului Vamal în conlucrare cu inspectorii INSP au curmat o tentativă de introducere frauduloasă a bunurilor pe teritoriul vamal al Republicii Moldova, informează Serviciul vamal.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Potrivit sursei, cazul a fost înregistrat urmare a verificărilor unui mijloc de transport de model „Renault Grand Espace”, ce se deplasa prin localitatea Hagimus, raionul Căușeni, din direcția segmentului transnistrean.

Ofițerii vamali au stopat regulamentar mijlocul de transport și l-au supus controlului vamal în linia a doua, astfel au fost depistate diverse mărfuri în sortiment, precum accesorii TV, huse pentru telefoane mobile, articole vestimentare.

Șoferul, un conațional în vârstă de 40 de ani, nu a putut prezenta acte de proveniență sau origine a mărfurilor transportate.

Lotul de marfă a fost ridicat, iar investigațiile pe caz continuă.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE