FOTO// Patru bărbați au decedat într-un grav accident la Ceadâr-Lunga

405
0

Politiștii de la Ceadâr-Lunga investighează circumstanțele producerii unui grav accident rutier în care au decedat patru persoane și care a avut loc noaptea trecută, în jurul orei 23:20, în apropierea satului Tomai.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Oamenii legii au stabilit preliminar că automobilul Subaru Forester la volanul căruia se afla un bărbat de 34 de ani, având ca pasageri alți trei bărbați de 32, 38 și 61 de ani, din motive încă necunoscute s-a tamponat într-un pilon de pe marginea drumului.

În urma impactului, șoferul și cei trei pasageri au decedat pe loc.

Pe cazul dat a fost inițiat un proces penal în cadrul căruia urmează a fi efectuate acțiuni de urmărire penală pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE