Nicu Popescu, decorat cu „Ordinul Republicii” în ziua când și-a dat demisia 

547
0

Maia Sandu a participat la evenimentul public de la Ministerul afacerilor externe și integrării europene la care șeful diplomației, Nicu Popescu, și-a depus mandatul.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

„Astăzi, i-am înmânat cea mai înaltă distincție de stat – „Ordinul Republicii”, vicepremierului Nicu Popescu, un diplomat vizionar și, probabil, cel mai remarcabil ministru al afacerilor externe și integrării europene pe care l-a avut vreodată țara noastră”, a subliniat Președinta Maia Sandu.

Președinta a mai punctat că, în urmă cu doi ani și jumătate, când Nicu Popescu a preluat mandatul de ministru, Republica Moldova era izolată, viitorul nostru era incert, iar obiectivele de integrare europeană păreau îndepărtate și greu de atins.

„I-am mulțumit domnului Popescu pentru tot ce a făcut pentru Republica Moldova, pentru fiecare dintre noi. Sunt sigură că va continua să ne rămână alături în efortul nostru de a deveni parte a marii familii europene. Mulțumesc mult, Nicu!”, a declarat Președinta Maia Sandu.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE