Guvernul extinde lista sportivilor de performanță care beneficiază de bursă lunară

360
0

Numărul sportivilor de performanță, beneficiari de burse lunare, va crește. O hotărâre, în acest sens, a fost aprobată de Executiv.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Potrivit documentului, sportivii de performanță vor primi burse lunare pentru locurile 1-16, obținute la Campionatele Mondiale, 1-12 la Campionatele Europene și locurile 1-6 la Universiadele Mondiale, care se desfășoară o dată la doi ani.

Până în prezent, mijloacele financiare din partea statului au fost acordate doar pentru medaliile de aur, argint sau bronz  – locul I, II și III. În anul 2023, 143 de sportivi din țara noastră au beneficiat de burse lunare.

 

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE