Prim-ministrul Dorin Recean efectuează o vizită de lucru la Budapesta, la invitația omologului său maghiar, Viktor Orbán

425
0

Premierul Dorin Recean efectuează, în perioada 24 – 25 ianuarie, o vizită de lucru la Budapesta, la invitația omologului său maghiar, Viktor Orbán. Discuțiile se vor axa pe agenda bilaterală dintre Republica Moldova și Ungaria, procesul de integrare europeană a țării noastre și promovarea priorităților economice și investiționale.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Programul șefului Guvernului include întrevederi cu președinta Ungariei, Katalin Novák, și cu premierul Viktor Orbán. Totodată, prim-ministrul Dorin Recean va discuta cu reprezentanții mai multor companii maghiare despre potențialul investițional pe care îl oferă țara noastră.

Din delegația Republicii Moldova mai fac parte vicepremierul Vladimir Bolea și ministrul Afacerilor Interne, Adrian Efros.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE