VIDEO// Șefa statului a primit scrisorile de acreditare din partea a cinci noi ambasadori

463
0

Astăzi, Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu a primit scrisorile de acreditare ale cinci noi ambasadori în țara noastră. Au fost acreditați E.S. Paul John Lehmann, ambasadorul Uniunii Australiei, E.S. Ulvi Vagif oglu Bakhshaliyev, ambasadorul Republicii Azerbaidjan, E.S. Søren Jensen, ambasadorul Regatului Danemarcei, E.S. Meidyatama Suryodiningrat, ambasadorul Republicii Indonezia și E.S. Brendan Ward, ambasadorul Irlandei.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

În cadrul ceremoniei oficiale, șefa statului le-a urat diplomaților succes în exercitarea mandatelor lor și a subliniat importanța consolidării relațiilor bilaterale cu fiecare dintre țări.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE