VIDEO// Președinta Maia Sandu a discutat despre aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană cu ambasadorii Franței și Germaniei

411
0

Șefa statului s-a întâlnit, astăzi, cu Graham Paul, ambasadorul Franței și cu Margret Uebber, ambasadoarea Germaniei, ambii acreditați la Chișinău, cu prilejul aniversării Tratatului de la Elysée. Documentul a pus bazele parteneriatului franco-german și e considerat forța motrice pentru formarea și dezvoltarea Uniunii Europene după al doilea război mondial.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Președinta Maia Sandu și-a manifestat recunoștința pentru susținerea Franței și a Germaniei în parcursul european al țării noastre, pentru crearea împreună cu România a Platformei de Sprijin pentru Moldova, precum și pentru cooperarea în domeniul apărării.

Totodată, șefa statului și-a reafirmat angajamentul față de continuarea reformelor pentru consolidarea statului de drept, asigurarea securității statului și asigurarea bunăstării tuturor cetățenilor Republicii Moldova, astfel încât, țara noastră să se alinieze la standardele europene și să obțină statutul de membru al comunității europene în cel mai scurt timp.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE