Nicu Popescu merge mâine la București. Diplomatul se va întâlni cu omologul său român și alți oficiali 

381
0

Mâine, 23 ianuarie, vicepremierul Nicu Popescu va întreprinde o vizită de lucru la București, unde va avea o întrevedere cu omologul său român, Luminița Odobescu, dar și cu alți oficiali.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Miniștrii vor discuta despre dezvoltarea și aprofundarea parteneriatului bilateral, dar și pașii următori în ceea ce privește demararea negocierilor de aderare a țării noastre la Uniunea Europeană. La fel, va fi detaliat și progresele recente pe care le-am înregistrat în implementarea acțiunilor rămase din cele trei recomandări ale Comisiei Europene.

Pe data de 23 ianuarie la ora 15:10, vicepremierul Nicu Popescu și ministra de externe Luminița Odobescu vor susține declarații de presă care va putea fi urmărită și pe pagina de Facebook a MAEIE.

Pentru informații actualizate din cadrul vizitei, invităm instituțiile mass-media să urmărească conturile oficiale ale ministrului  Nicu Popescu pe Telegram, Twitter și Facebook.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE