Vânătoarea de mistreți de la Hîncești// Cei 17 bărbați sunt în relații de rudenie. Poliția a ridicat toate armele, iar două persoane au fost reținute

535
0

Polițiștii au fost sesizați în după-amiaza zilei de 14 ianuarie curent, precum că în extravilanul localității Caracui din raionul Hîncești a fost depistat un bărbat de 34 de ani din același raion cu o plagă provocată prin împușcare, în circumstanțe necunoscute deocamdată, potrivit unui comunicat al Poliției.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Potrivit Poliției, ulterior, bărbatul a fost transportat de urgență la Spitalul Raional Hîncești pentru îngrijiri medicale.

Preliminar, polițiștii au stabilit că victima, împreună cu alte 16 persoane, au organizat o vânătoare de mistreți, autorizată pe un teren forestier din localitate.

În baza actelor ridicate s-a stabilit că toți cei 17 bărbați sunt posesori legali de arme și dețin carnete de vânător.

Chiar dacă bărbatul rănit inițial a declarat că personal s-ar fi împușcat accidental, Poliția în comun cu procurorii examinează și alte versiuni.

Victima este deja conștientă și urmează a fi audiată.

Bărbatul ar fi Vasile Moraru, șeful subdiviziunii teritoriale a Inspectoratului pentru Protecția Mediului Hîncești.

După incident toate armele au fost ridicate, iar două persoane au fost reținute.

Precizăm faptul că majoritatea participanților la respectiva vânătoare sunt în relații de rudenie.

Cazul a fost înregistrat și urmează a fi efectuate acțiuni procesuale pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Poliția va reveni cu alte detalii stabilite.

 

 

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE