Șeful Inspectoratului pentru Protecția Mediului Hîncești a fost împușcat din greșeală la o vânătoare

1059
0
Sursa foto: PulsMedia.md

Bărbatul care a fost împușcat duminică, 14 ianuarie, la o vânătoare în extravilanul localității Albina, din raionul Cimișlia, ar fi un șef din cadrul Inspectoratului pentru Protecția Mediului, potrivit PulsMedia.MD.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Potrivit sursei citate, victima ar fi Vasile Moraru, șeful subdiviziunii teritoriale a Inspectoratului pentru Protecția Mediului Hîncești.

Sursa citată a încercat să ia legătura cu Moraru, însă telefonul său mobil este deconectat.

Totodată, la numărul de telefon fix afișiat pe site-ul IPM, a răspuns inspectorul de mediu Albert Darii a comunicat pentru PulsMedia. MD că Moraru încă nu s-a prezentat la muncă și că ar urma să revină mai târziu.

Întrebat despre cazul de la Cimișlia, unde ar fi fost rănit șeful său, Darii nu a putut oferi informații cu referire la acest subiect.

Amintim că PulsMedia.MD a scris ieri cu referire la surse că un bărbat în vârstă de 32 de ani a ajuns în stare gravă la spital, după ce ar fi fost împușcat din greșeală în abdomen la o vânătoare.

 

 

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE