Maia Sandu a conferit titluri onorifice pentru 31 de artiști, regizori, actori și  compozitori.  Ansamblul Etnofolcloric „PLĂIEȘII” a fost distins cu titlul onorific „Colectiv Artistic Emerit”

497
0

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a conferit cinci titluri de „Artist al Poporului”, 14 de „Maestru în Artă” și 12 de „Artist Emerit” oamenilor de cultură de la noi din țară.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

 Distincțiile au fost acordate cu prilejul Zilei Naționale a Culturii pentru „activitate prodigioasă în domeniul culturii, contribuție substanțială la promovarea valorilor spirituale ale neamului, succese  remarcabile în activitatea de creaţie, înaltă măiestrie profesională”.

Totodată, în semn de apreciere a meritelor deosebite în „salvgardarea patrimoniului cultural național, pentru contribuție la valorificarea și promovarea folclorului muzical authentic”, Ansamblul Etnofolcloric „PLĂIEȘII” a fost distins cu titlul onorific „Colectiv Artistic Emerit”.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE