Proprietarul unui apartament din Chișinău a maltratat până la moarte locatarul său

485
0
Un bărbat de 55 de ani a fost reținut pentru 72 de ore, după ce ar fi agresat fizic un alt bărbat de 35 de ani, ulterior survenind decesul ultimului. Incidentul a avut loc ieri, în sectorul Râșcani al capitalei,informează Poliția.
Potrivit sursei citate, noaptea trecută, polițiștii sectorului Râșcani au fost alertați precum că în scara unui bloc din capitală a fost maltratat fizic un bărbat.
În cadrul acțiunilor procesual penale oamenii legii au stabilit că între victima, care închiria o cameră, și proprietarul locuinței s-ar fi iscat un conflict care a generat în bătaie.
Suspectul i-ar fi aplicat victimei mai multe lovituri cu mâinile și picioarele. Bărbatul a fost preluat de ambulanță, dar în urma traumelor primite a decedat în drum spre spital.
Pe acest caz a fost pornită o cauză penală pentru „Vătămarea intenţionată gravă a integrității corporale sau a sănătăţii care a provocat decesul victimei”, care conform legislației se pedepsește cu închisoare de la 12 la 15 ani.
Polițiștii și procurorii continuă să efectueze acțiuni procesual penale pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE