A ars biserica „Minunea Arhanghelului Mihail” din localitatea Parcani, raionul Soroca

538
0

În dimineața zilei de  azi, 10 ianuarie, pompierii din nordul țării au intervenit pentru a lichida flăcările care au cuprins biserica „Minunea Arhanghelului Mihail” din localitatea Parcani, raionul Soroca, informează Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Potrivit sursei, apelul  de la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 10:41.

La fața locului au fost îndreptate opt echipe de salvatori.

Aceștia au confirmat nivelul sporit de intervenție și au stabilit că arderea a izbucnit în interiorul bisericii, iar clădirea era inundată cu fum.

Angajații IGSU au reușit localizarea arderii la ora 11:33 și lichidarea completă a incendiului la ora 12:09.

Potrivit IGSU, focul a afectat încăperile bisericii și bunuri materiale bisirecești pe o suprafață de 15 m2. Victime nu au fost raportate.

Cauza și circumstanțele producerii incendiului urmează a fi stabilite.

 

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE