VIDEO// Președinta Maia Sandu i-a felicitat pe toți cei care sărbătoresc Crăciunul pe rit vechi

496
0

Președinta Maia Sandu a transmis un mesaj de felicitare cu prilejul Crăciunului pe rit vechi: „Fie că sărbătoriți Crăciunul pe 25 decembrie, fie pe 7 ianuarie, vă doresc să aveți cât mai multe momente de liniște sufletească, de împlinire și încredere în viitor.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Să avem grijă de cei din jur, să ne tratăm unii pe alții cu bunătate, să ne deschidem inimile spre bună înțelegere și solidaritate. Bucurați-vă unii de alții de Crăciun și cât mai des în noul an!”.

 

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE