Un polițist din cadrul Inspectoratului de Poliție Strășeni, cercetat de CNA pentru trafic de influență

385
0

Un angajat al Inspectoratului de Poliție Strășeni este cercetat pentru trafic de influență de ofițerii Centrul Național Anticorupție, după ce a fost denunțat de un cetățean la Serviciul Protecție Internă și Anticorupție al Ministerului Afacerilor Interne.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Potrivit denunțătorului, polițistul ar fi pretins de la el mijloace financiare în schimbul influențării unor funcționari ai Agenției Servicii Publice pentru a reînmatricula un mijloc de transport.

Pe marginea acestor informații, CNA a  pornit o cauză penală pentru trafic de influență și a efectuat astăzi percheziții la domiciliul și în automobilul bănuitului în vederea acumulării materialului probator pentru cauza din gestiune. De la fața locului au fost ridicați bani, copiile actelor necesare pentru reînmatricularea mijlocului de transport și telefonul mobil al bănuitului.

În prezent, polițistul este cercetat în stare de libertate, iar urmărirea penală se desfășoară sub conducerea procesuală a Procuraturii municipiului Chișinău.

CNA informează că orice persoană se prezumă a fi nevinovată până la pronunțarea unei decizii definitive și irevocabile de judecată.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE