Rânduri kilometrice la vama Leușeni-Albița

473
0

Trafic sporit de călători și autoturisme la RTF Leușeni-Albița, anunță Poliția de Frontieră a R. Moldova.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Potrivit sursei, direcția ieșire din R. Moldova, intrare în România este supraîncărcată, ambuteiajul fiind format și pe partea moldovenească, după barieră.

„Pentru fluidizarea fluxului, au fost deschise spre circulație toate pistele de control disponibile, inclusiv fluxul direcționat pe benzile opuse de deplasare”, informează aceeași sursă.

Totodată, Poliția de Frontieră amintește că se circulă în regim normal în PTF LEOVA, PTF CAHUL, PTF COSTEȘTI. Instituția îndeamnă călătorii să opteze pentru aceste puncte de trecere!

„PTF Sculeni se atestă flux majorat pe sensul de ieșire din țară, intrare în România. Se lucrează la capacitate”, informează Poliția de Frontieră.

Instituția le recomandă călătorilor, înainte de a porni la drum să se verifice online situația la trecerea frontierei: https://border.gov.md/camere-web sau contactați-ne: 022 259 717(linia verde a Poliției de Frontieră).

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE