FOTO// 19 stații auto moderne au fost instalate pe traseele naționale și regionale. Un internaut a remarcat designul incorect al drapelului UE

541
0

19 stații auto moderne au fost instalate pe traseele naționale și regionale de către angajații Administrației de Stat a Drumurilor. Stațiile de așteptare sunt construite în concordanță cu un proiect modern, evidențiind un design inovator și util.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

„Modernizăm stațiile de așteptare: primele 19 stații auto au fost deja instalate. Stațiile de așteptare sunt noi, au structură de metal ușoară, panouri de sticlă securizată și stâlpi de iluminat stradal dotați de sisteme fotovoltaice” , anunță pe pagina sa de socializare ministrul Insfrastructurii și Dezvoltării Regionale al R. Moldova, Andrei Spînu.

Potrivit lui Spînu, construcția stațiilor de așteptare va continua  pe toate drumurile naționale și regionale.

„Astfel, vom oferi cetățenilor care așteaptă autobuzul sau microbuzul condiții mai bune și mai multă siguranță, mai ales pe timp de ploaie”, a mai spus ministrul.

Primele 19 stații au fost instalate pe drumurile din raioanele Orhei, Rezina, Telenești, Drochia, Rîșcani, Soroca, Florești, Șoldănești, Chișinău, Strășeni, Călărași, Ungheni și Fălești. Altele 14 sunt încă în proces de construcție.

Ministrul a mai precizat că pe toate stațiile vor fi instalate drapelul Moldovei și al Uniunii Europene.

„Inscripția „Stație Auto” va fi înlocuită de denumirea stației/ a localității în următoarea perioadă la recepția lucrărilor”, a conchis oficialul.

Internautul Pavel Munteanu a comentat pe pagina lui Spînu la postarea ce ține de noile stații de așteptare.

„La următoarele stații să puneți steagul UE cu design-ul corect – toate stelele cu vârful în sus”, a sugerat autorităților internautul.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE