Jurnalista Nata Albot a fost reținută ilegal de „pacificatori” timp de o oră pe podul de la Vadul lui Vodă

688
0

Jurnalista Natalia Albot susține într-o postare pe pagina sa de socializare că a fost reținută, timp de o oră, de forțele separatiste, pe podul de la Vadul lui Vodă, unde este instalat un post de „pacificatori”.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

„Li s-a părut că îi filmez. Chiar dacă le-am arătat că e gol pe cameră, n-am apucat să clipesc că mi-au blocat imediat roțile de la mașină și nu mă lăsau să plec mai departe.”

Ulterior, jurnalista a depus o plângere la poliția din Dubăsari.

„Cazurile de abuz trebuie mereu raportate”, susține Nata Albot și îi îndeamnă pe toți să o facă în cazul când sunt reținuți fără motiv de către așa-numiții „pacificatori”.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE