La începutul anului 2024, Danemarca va deschide o ambasadă la Chișinău

370
0

Ministrul afacerilor externe și integrării europene Nicu Popescu a avut o discuție cu omologul său danez, Lars Løkke Rasmussen.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Această discuție este prilejuită de o ocazie specială, și anume anunțul privind deschiderea Ambasadei Regatului Danemarcei la Chișinău la începutul anului 2024. Misiunea diplomatică va juca un rol important în dezvoltarea și consolidarea legăturilor politice, economice și culturale dintre țările noastre, mesaj pe care l-a transmis Nicu Popescu omologului său danez.

În acest an, mai multe țări, printre care se numără Regatul Țărilor de Jos, Belgia, Grecia, Spania au deschis sau vor deschide în curând Ambasade în Republica Moldova. Acest lucru subliniază importanța pe care țara noastră o are în regiune și consolidarea relațiilor cu statele membre ale Uniunii Europene.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE