În memoria victimelor atacurilor din Israel, în Parlament, s-a ținut un minut de reculegere  

310
0

Republica Moldova este alături de Israel și poporul său în această perioadă dificilă și condamnă ferm atacurile teroriste brutale efectuate de Hamas. Deputații au păstrat un minut de reculegere în ședința plenară de astăzi în memoria victimelor atacurilor.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

„În aceste zile suntem martorii unor atacuri sângeroase asupra Israelului și violențe îngrozitoare împotriva civililor. O lume întreagă este zguduită de atacuri ce distrug pacea și ordinea cu care ne-am obișnuit în ultimele decenii”, a menționat Președintele Parlamentului, Igor Grosu.

Parlamentul urmează să examineze astăzi o declarație de condamnare a atacurilor teroriste și de susținere a Israelului și poporului său.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE