Accident rutier grav în raionul Ungheni. Un bărbat în vârstă de 39 de ani și-a pierdut viața

540
0
Polițiștii din Ungheni au fost sesizați ieri, 15 octombrie, în jurul orei 23:30, precum că pe traseul R16 s-a produs un grav accident rutier.
„Preliminar, la fața locului s-a stabilit că un bărbat de 25 de ani, locuitor al satului Taxobeni, raionul Fălești, conducând un BMW X5, la intrarea în satul Gherman din raionul Ungheni a pierdut controlul asupra mașinii și a ieșit pe contrasens tamponând frontal un Mercedes Sprinter, condus de un bărbat de 39 de ani din raionul Ungheni, care se deplasa în direcția raionului Fălești. În urma coliziunii microbuzul s-a inversat”, informează Poliția Republicii Moldova.
Ambii conducători auto și pasagerii din BMW, doi bărbați de 27 și 22 de ani, au fost transportați la spitalul raional Ungheni cu diverse traumatisme, iar conducătorul Mercedes-ului a decedat.
Poliția urmează să stabilească toate circumstanțele producerii accidentului.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE