Guvernul a alocat peste 5,7 milioane de lei pentru lichidarea consecințelor provocate de intemperia din luna iulie

374
0

Circa 5,7  milioane de lei vor fi alocate, din Fondul de rezervă al Guvernului, pentru lichidarea consecințelor provocate de calamitățile naturale din vara anului curent.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Astfel, peste 2 milioane de lei vor fi acordate pentru reparația capitală a acoperișului grădiniței din comuna Sărata Galbenă raionul Hîncești, iar 197,7 mii de lei – pentru reconstrucția acoperișului galeriei gimnaziului din satul Ciripcău, raionul Florești. De asemenea, va fi reparat și acoperișul cantinei gimnaziului. În acest sens, Guvernul a distribuit peste 660 de mii de lei. 

Alte 2,7 milioane de lei vor fi alocate pentru reparația capitală a acoperișurilor clădirilor Centrului de Sănătate Publică Edineț.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE