Grădinița de copii din Ignăței, Rezina a fost reabilitată termic cu suportul Agenției pentru Eficiență Energetică

369
0

Clădirea Grădiniței de copii din localitatea Ignăței, raionul Rezina a fost renovată cu suportul Agenției pentru Eficiență Energetică, proiectul fiind susținut în cadrul Apelului Apel de propuneri de proiecte Nr.1 în domeniul Eficienţei Energetice şi valorificării Surselor de Energie Regenerabilă.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

A avut loc recepția finală a lucrărilor preconizate în cadrul proiectului ,,Reabilitarea termică a grădiniței de copii” din s. Ignăței, r-nul Rezina. Valoarea totală a lucrărilor constituie 950 314,69 de lei, contribuția Agenției fiind de 712 951,46 lei, iar contribuția beneficiarului fiind de 237 363,23 lei – resurse financiare care au contribuit la înlocuirea ferestrelor și ușilor exterioare cu suprafața totală de 32,29 m2, izolarea termică a pereților exteriori cu suprafața totală de 624 m2, izolarea termică a acoperișului cu suprafața totală de 740 m2 și eficientizarea sistemului de iluminat interior.

Amintim că, Agenția pentru Eficiență Energetică are misiunea de a implementa politica de stat în domeniul eficienței energetice, performanței energetice a clădirilor, precum și a valorificării surselor de energie regenerabilă, inclusiv prin atragerea și gestionarea resurselor financiare în vederea finanțării proiectelor în domeniile respective într-un mod durabil din punct de vedere al mediului înconjurător și a schimbărilor climatice.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE