Deputatul Oazu Nantoi a fost citat la așa-zisa procuratură din stânga Nistrului: „Porcului, dacă nu-i pui sârmă-n bot, râmă”

450
0

Deputatul din partea Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Oazu Nantoi, a fost citat la așa-zisa procuratură separatistă din stânga Nistrului. Anunțul a fost făcut chiar de legislator pe pagina sa de socializare.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

„Porcului, dacă nu-i pui sârmă-n bot, râmă”, a comentat scurt deputatul Oazu Nantoi.

Potrivit „citației”, deputatul ar urma să se prezinte în fața pretinșilor procurori din Transnistria pe data de 20 septembrie, la ora 10.00. Legislatorul este citat în calitate de martor într-un dosar penal, însă nu se specifică detaliile cauzei.

Solicitat să comenteze situația, Oazu Nantoi a declarat pentru jurnaliștii de la Nord News că „nu-l interesează”.

Pentru mine prioritară este Constituția Republicii Moldova. Eu am reprodus pe Facebook exact ceea ce am primit, nu mă interesează la ce dosar s-au referit, dat fiind faptul că poliția moldovenească este obligată să îi aresteze pe toți cei care prezintă nu știu ce acolo din partea stângă a Nistrului și care sunt complici la uzurparea puterii în stat. Citiți art. 2 din Constituția RM, cu condiția că asta e Constituția și nu altceva”, a declarat deputatul Oazu Nantoi.

 

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE