Război în Ucraina// Ministerul Apărării al Ucrainei va fi condus de Rustem Umerov. Oleksii Reznikov și-a înaintat deja demisia către Rada Supremă

540
0

Anunțul despre demisia ministrului Apărării al Ucrainei, Oleksii Reznikov, a fost făcut oficial, în timpul discursului său video, de către Președintele Volodymyr Zelenski, conform Radio Ucraina, redacția română.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Potrivit lui Zelenski, Ministerul Apărării are nevoie de noi abordări și de alte formate de interacțiune cu armata și cu societatea. Reznikov și-a înaintat deja demisia către Rada Supremă, iar Parlamentul va fi solicitat să-l numească pe Rustem Umerov, actualul șef al Fondului Proprietății de Stat, în calitate de nou ministru al Apărării.

„Am decis să-l înlocuiesc pe ministrul Apărării al Ucrainei. Oleksii Reznikov a trecut prin mai mult de 550 de zile de război la scară largă. Cred că ministerul are nevoie de noi abordări și de alte formate de interacțiune atât cu armata, cât și cu societatea în ansamblu. Acum urmează să conducă acest minister Rustem Umerov. Rada Supremă a Ucrainei cunoaște bine această persoană, iar domnul Umerov nu are nevoie de prezentări suplimentare. Mă aștept ca parlamentul să susțină această candidatură”, a declarat Președintele Volodymyr Zelenski.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE