Președinta Bundestagului German, Bärbal Bas, va vizita Republica Moldova în zilele de 12 și 13 iulie 2023

448
0

Președinta Bundestagului German, Bärbal Bas, va avea discuții cu președinta Maia Sandu, cu prim-ministrul Dorin Recean și cu vicepreședintele Parlamentului, Mihail Popșoi, anunță într-un comunicat Ambasada Germaniei la Chișinău. 

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Scopul călătoriei este de a-și face o impresie despre situația fundamental diferită a politicii de securitate în Republica Moldova în urma atacului Rusiei asupra Ucrainei și despre consecințele acestuia pentru Republica Moldova, inclusiv în domeniul securității energetice și aprovizionării cu energie.

Un alt element central al vizitei este schimbul de informații la fața locului cu privire la progresul reformelor din Republica Moldova în ceea ce privește integrarea în UE.

De asemenea, președinta Bundestagului va discuta cu reprezentanții Parlamentului Republicii Moldova despre instrumentele de cooperare parlamentară.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE