Doi minori au decedat, iar altul a fost rănit într-un grav accident rutier, produs noaptea trecută, la intrarea în satul Ciucur-Mingir din raionul Cimișlia

893
0
Potrivit Poliției Republicii Moldova, preliminar, un minor de 15 ani, conducând un automobil de marca Volkswagen Golf, având ca pasageri alți doi minori de 13 și 15 ani, deplasându-se pe una dintre străzile principale ale localității, a pierdut controlul volanului și a derapat de pe carosabil, tamponându-se într-un copac.
În urma impactului, șoferul și pasagerul de 15 ani, care se afla pe bancheta din spate a automobilului, au decedat la fața locului, iar celălalt pasager, de 13 ani, a fost transportat la spitalul raional Cimișlia pentru îngrijiri medicale.
Pe acest caz polițiștii au inițiat o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE