Un tren pentru pasageri a luat foc la Ungheni. Pompierii au intervenit cu 5 autospeciale

687
0

Situaţie tensionată în apropierea gării feroviare din Ungheni. O locomotivă a unui tren pentru pasageri a luat foc din mers. Incindiul s-a produs în seara zilei de marţi, 4 iulie, aproape de ora 22.00, iar la faţa locului au intervenit 5 autospeciale ale pompierilor.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Locomotiva s-a aprins în timpul deplasării trenului pe ruta Chișinău-Ungheni. Din fericire, trenul se deplasa fără pasageri. Pompierii au luptat cu flăcările preţ de mai bine de o oră. În urma producerii incendiului, focul a distrus 70% din suprafața locomotivei, un vagon pentru pasageri, dar și 20 m2 de vegetație uscată din preajma căii ferate, care a luat foc de la trenul afectat.

Nici o persoană nu a avut de suferit. Cauza și circumstanțele cazului urmează a fi stabilite. În ultimele 24 de ore salvatorii și pompierii IGSU au intervenit în 44 situații de risc.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE