VIDEO// Fermierii din mai multe raioane au venit cu tractoarele la Guvern: „Cerem scuze de la populație, dar și pe noi ne doare…”

585
0

Sute de unități de tehnică agricolă din mai multe raioane ale R. Moldova se îndreaptă spre Chișinău. Așa cum au promis, fermierii vor protesta cu tractoarele în fața Guvernului și Ministerului Agriculturii și Industriei Alimentare.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

„Din păcate, agricultorii din nou au fost duși în eroare de către autorități. Pe parcursul săptămânii trecute negocierile privind modalitatea și mărimea compensațiilor, promise din partea Guvernului, așa și nu au avut loc, chiar dacă organizația noastră era gata pentru discuții și a publicat și valoarea pierderilor producătorilor agricoli la culturile de primă grupă”, au menționat agricultorii, care au menționat că această situație i-a determinat să reia protestele în masă.

Într-un video postat pe rețelele de socializare, este marcat momentul în care fermierii pornesc la drum spre capitală. „Cerem scuze de la populație, dar și pe noi ne doare”, comentează autorul imaginilor video.

„Cerem scuze de la cetățeni pentru eventualele incomodități la trafic, dar agricultorii, abandonați și mințiți de autoritățile abilitate timp de un an, sunt extrem de revoltați și fermi în apărarea dreptului lor la supraviețuire economică”, mai menționează fermierii.

https://www.facebook.com/AsociatiaFortaFermierilorMD/videos/1394984751351952 

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE