Fermierii nu acceptă „politizarea” protestului lor și avertizează că orice tentativă va fi denunțată   

458
0

Fermierii, care și-au reluat protestele în masă, avertizează că nu vor accepta „politizarea” manifestațiilor de protest, iar cei care vor încerca acest lucru riscă să fie denunțați autorităților de profil.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Avertizarea reprezentanților Asociației Forța Fermierilor  a fost făcută în contextul în care, în ultima perioadă, au fost înregistrate mai multe tentative ale „unei grupări politico-criminale” de a adera la mișcarea civică și „de a sustrage dividende politice din protestele fermierilor”.

În același timp, Asociația nu concretizează despre ce grupări și politicieni este vorba.

„Declarăm tranșant că orice încercare de a interveni cu acțiuni politice în manifestațiile agricultorilor va fi curmată din start. Orice provocator politic va fi imediat denunțat poliției. Mizăm la colaborare eficientă cu organele, care asigură ordinea publică, și tradițional suntem absolut deschiși față de presa națională și internațională”, mai menționează cei de la Forța Fermierilor.

Precizăm că în dimineața zilei de luni, 19 iunie, sute de unități de tehnică agricolă din mai multe raioane ale țării au pornit spre Chișinău. Așa cum au promis, fermierii vor protesta cu tractoarele în fața Guvernului și Ministerului Agriculturii și Industriei Alimentare.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE