Penalul Ilan Șor tună și fulgeră. Fugarul recurge la insulte la adresa guvernării și personal a Maiei Sandu

1080
0

Penalul fugar, Ilan Șor, al cărui partid politic a fost declarat neconstituțional de magistrații de la Curtea Constituțională (CC) tună și fulgeră din refugiul său din Israel.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Fugarul aruncă cu insulte la adresa conducerii statului și personal a președintei Maia Sandu. Îi numește pe reprezentanții guvernării „oameni bolnavi psihic” și califică decizia CC un „abuz”.

„Regimul psihopaților, în frunte cu psihopata-șefă, Maia Sandu, plină de frustrări din copilărie și traumatisme din tinerețea sa, se răzbună pe sutele de mii de oameni din Republica Moldova, care văd în Partidul „Șor” speranța de a mișca spre bine lucrurile în țara noastră”, a scris Ilan Șor pe pagina sa de socializare.

Liderul fugar al partidului scos în afara legii, care anterior, a fost condamnat pentru furtul miliardului la 15 ani de pușcărie, vorbește despre statul de drept și respectarea legii. Șor face trimitere la acordurile internaționale la care este parte Republica Moldova și avertizează că echipa sa va contesta decizia de luni, 19 iunie, a CC  la CEDO.

„Și atunci când ni se va face dreptate la CEDO, dar acest lucru neapărat se va întâmpla, vom cere să fie trași la răspundere fiecare dintre cei implicați în acest proces ilegal, prin care s-au limitat drepturi fundamentale. Nimeni dintre executorii acestei ilegalități nu va scăpa”, avertizează Șor.

Precizăm că luni, 19 iunie, Curtea Constituțională a dispus dizolvarea Partidului Politic „Șor” și iradierea acestuia din registrul persoanelor juridice declarând neconstituționalitatea formațiunii.

 

 

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE