Premierul Recean a avut o întrevedere cu președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski

512
0

În marja Summitului Comunității Politice Europene (CPE), prim-ministrul Republicii Moldova, Dorin Recean, a avut un dialog cu președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Șeful Guvernului de la Chișinău a mulțumit liderului de la Kiev pentru fermitatea cu care militarii și poporul ucrainean apără libertatea și valorile europene în întreaga regiune. De asemenea, Dorin Recean și-a exprimat speranța că cele două țări vor deveni cât mai curând parte a blocului comunitar.

„Moldova și Ucraina nu sunt doar state vecine, ci și parteneri apropiați. Ne unește același deziderat și avem un interes comun – să aducem pacea în Europa și să devenim membri ai Uniunii Europene. Sunt sigur că împreună vom reuși să facem asta. Rămânem solidari și vom continua să oferim sprijinul nostru poporului ucrainean”, a declarat prim-ministrul Dorin Recean.

Președintele Ucrainei și-a exprimat recunoștința față de cetățenii Republicii Moldova pentru ajutorul acordat refugiaților ucraineni, încă din prima zi a invaziei brutale a  Federației Ruse în Ucraina. În discuție, Volodimir Zelenski a subliniat faptul că viitorul Moldovei și al Ucrainei este în UE.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE