Președinta Maia Sandu a discutat cu Prim-ministrul Țărilor de jos, Mark Rutte: „Republica Moldova mizează pe intensificarea cooperării economice și pe atragerea de noi investiții din Regatul Țărilor de Jos”

543
0

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a avut astăzi o întrevedere cu Prim-ministrul Țărilor de Jos, Mark Rutte, în marja Summitului Consiliului Europei de la Reykjavik, Islanda.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

„Am avut un dialog foarte bun cu Prim-ministrul Țărilor de Jos, Mark Rutte, în această dimineață la Reykjavik, unde are loc cel de-al patrulea summit al Consiliului Europei. Am apreciat legăturile tot mai strânse cu Regatul Țărilor de Jos, îndeosebi, odată cu deschiderea ambasadei la Chișinău, luna trecută”, a spus șefa statului.

Lidera de la Chișinău a mai menționat că: „susținerea pe care o primim ca să construim un stat puternic, care lucrează pentru cetățenii săi, dar și să accelerăm procesul de aderare la UE este foarte valoroasă”.

Președinta Maia Sandu a mulțumit Premierului Rutte pentru deschiderea pe care o are țara sa față de noi și a subliniat că Republica Moldova mizează pe intensificarea cooperării economice și pe atragerea de noi investiții din Regatul Țărilor de Jos.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE