Grigori Uzun și Evghenia Guțul se vor confrunta în turul II al alegerilor din UTA Găgăuzia. Rezultate preliminare  

709
0

Candidatul susținut de Partidul Socialiștilor (PSRM), Grigori Uzun, a obținut cele mai multe voturi în cadrul primului tur al alegerilor din UTA Găgăuzia. Potrivit rezultatelor preliminare, candidatul a acumulat 14 849 de voturi sau 26,43% din sufragii.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Potrivit presei locale, Uzun s-a calificat în turul doi unde va concura cu candidatul susținut de formațiunea penalului Ilan Șor –  Evghenia Guțul, pentru care au votat 14 836 de persoane, acumulând 26,41%  din sufragii.

Precizăm că la alegerile pentru funcția de bașcan al UTA Găgăuzia au participat opt candidați.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE