VIDEO// Maia Sandu: „Republica Moldova va deveni pe 1 iunie centrul Europei”

696
0

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a anunțat că pe data de 1 iunie, în satul Bulboaca, la Castel Mimi, țara noastră va fi gazda summitului Comunității Politice Europene și va avea onoarea, pentru prima dată, să primească 50 de șefi de state și de guverne și oficiali europeni.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

„Summitul este o investiție în viitorul Republicii Moldova. El oferă o oportunitate de excepție – să ne afirmăm angajamentul ferm față de reformele pe care le realizăm ca să devenim, în viitorul apropiat, o țară membră a Uniunii Europene. Vom demonstra că suntem un partener de încredere, gata să contribuie activ la consolidarea unității și securității pe continentul european”, a subliniat șefa statului.

Totodată, Președinta Maia Sandu a menționat că prezența celor 50 de lideri europeni în țara noastră spune răspicat că Moldova are prieteni numeroși și puternici. „Este meritul vostru, al tuturor cetățenilor Republicii Moldova, de acasă și din diasporă, că Europa vine la noi acasă”, a declarat șefa statului.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE