DOC// Cinci site-uri, care publică informaţii false în domeniul ce afectează securitatea națională, urmează a fi blocate

691
0

Printr-un Ordin al Directorului SIS, Alexandru Musteața, din 22 martie curent, lista surselor cu conținut online, care promovează informații false în domeniul ce afectează securitatea națională, în condițiile stării de urgență, aprobate prin Hotărârea Parlamentului Nr. 41/2022, a fost completată cu portalurile: sputniknews.com; md.sputniknews.com; ro.sputniknews.com; sputniknews.ru; md.sputniknews.ru, informează Centrul comunicare şi relaţii publice al Serviciului de Informații și Securitate al Republicii Moldova.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Ordinul, care conţine indicații cu caracter obligatoriu, a fost transmis furnizorilor de rețea și/sau servicii de comunicații electronice, pentru a bloca, în condițiile legii, imediat accesul utilizatorilor din Republica Moldova la sursele menționate.

 

 

 

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE