Cu grenada la școală. Isprava unui elev din Orhei a provocat panică și a ridicat în picioare toate serviciile specializate 

447
0

Panică într-un liceu din Orhei. În dimineața zilei de luni, 27 februarie, operatorii 112 au fost alertați. Cineva anunța că un elev al liceului a adus în incinta instituției un obiect asemănător cu o grenadă.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

În scurt timp, atât copiii cât și cadrele didactice au fost evacuați din incinta clădirii, iar serviciile specializate au activat conform procedurii. Grenada a fost scoasă din instituție.

În continuare, oamenii legii urmează să stabilească proveniența obiectului, dar și cum a avut copilul acces la el.

Totodată, părinții au fost rugați să-și păstreze calmul și să discute mai mult cu copiii lor.

„Le solicităm să discute, să monitorizeze comportamentul minorilor și să excludă accesul copiilor la obiecte care le pot pune viața sau sănătatea în pericol”, se menționează în mesajul poliției.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE