Ministerul Afacerilor Interne al Republicii Moldova vine cu un set de recomandări pentru cazul unor deconectări de energie electrică

339
0

În contextul provocărilor majore cu care se confruntă Republica Moldova, manifestate prin intermediul războiului hibrid, Ministerul Afacerilor Interne al Republicii Moldova a pregătit un ghid de recomandări pentru cazul unor deconectări de energie electrică. „Trebuie să fim pregătiți în orice moment să înfruntăm din nou întunericul”, anunță MAI printr-un comunicat.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Pentru protecția cetățenilor, Poliția Republicii Moldova, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență și Poliția de Frontieră au pregătit un ghid de recomandări în eventualitatea unor pene de curent în situația în care sunteți în călătorie, vă aflați la volan, sunteți pieton sau vă aflați în clădiri.

Angajații Ministerului Afacerilor Interne dau asigurări cetățenilor că toate forțele subdiviziunilor sistemului s-au mobilizat pentru acordarea suportului și siguranței fiecărui cetățean. În caz de necesitate, apelați la numărul unic 112 sau la cel mai apropiat polițist, carabinier sau pompier.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE