Ministerul Afacerilor Interne al Republicii Moldova vine cu un set de recomandări pentru cazul unor deconectări de energie electrică

188
0

În contextul provocărilor majore cu care se confruntă Republica Moldova, manifestate prin intermediul războiului hibrid, Ministerul Afacerilor Interne al Republicii Moldova a pregătit un ghid de recomandări pentru cazul unor deconectări de energie electrică. „Trebuie să fim pregătiți în orice moment să înfruntăm din nou întunericul”, anunță MAI printr-un comunicat.

Susține și tu presa! Abonează-te la o sursă de informare independentă. Acum e simplu, intră pe

ABONAMENT

Pentru protecția cetățenilor, Poliția Republicii Moldova, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență și Poliția de Frontieră au pregătit un ghid de recomandări în eventualitatea unor pene de curent în situația în care sunteți în călătorie, vă aflați la volan, sunteți pieton sau vă aflați în clădiri.

Angajații Ministerului Afacerilor Interne dau asigurări cetățenilor că toate forțele subdiviziunilor sistemului s-au mobilizat pentru acordarea suportului și siguranței fiecărui cetățean. În caz de necesitate, apelați la numărul unic 112 sau la cel mai apropiat polițist, carabinier sau pompier.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Săptămânalul „Gazeta de Chișinău” publică în paginile sale și pe pagina web a publicației articole ce reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chișinău” este unul din puținele ziare rămase pe piața mediatică care face jurnalism liber și corect. Nu-l lăsa să dispară! Contribuie și tu la menținerea unei publicații libere. Acum poți face un abonament oricând și de oriunde te-ai afla. Dacă abonezi un om drag la formatul PRINT, atunci redacția îți oferă gratuit, prin poșta electronică, formatul PDF al gazetei, în fiecare zi de vineri, la prima oră. Susține „Gazeta de Chișinău” printr-un abonament în format PRINT sau PDF.

ABONAMENT