VIDEO/ Cornelia și Marcel Ștefăneț au lansat piesa „Porți norocul după tine”

360
0

Cornelia și Marcel Ștefăneț vă îndeamnă să purtați norocul cu voi și să dansați pe ritmul melodiei pe care au lansat-o alături de trupa „Ethno Republic”. Artiștii au implicat și admiratorii lor în realizarea videoclipului pentru piesa „Porți norocul după tine”. Am discutat cu Cornelia Ștefăneț despre conceptul videoclipului, versurile cântecului și despre ce surprize mai pregătesc în ultima lună a toamnei.

Susține și tu presa! Abonează-te la o sursă de informare independentă. Acum e simplu, intră pe

ABONAMENT

Versurile melodiei au fost scrise de Cornelia Ștefăneț și de Viorica Lupu. Interpreta ne-a spus că a scris ceea ce a simțit și a încercat să transmită un mesaj pozitiv celor care-i apreciază activitatea artistică.

„Sunt versuri actuale, ceea ce simt eu și vreau să transmit la toată lumea. Viața este foarte scurtă și suntem cumva prinși mereu de rutina zilnică, dar pentru 3-4 minute ar fi bine să ascultăm piesa, să tragem o gură de aer și să ne dăm seama că avem o viață și trebuie să o trăim frumos cu oameni dragi și cu bună dispoziție”, ne-a declarat Cornelia Ștefăneț.

Piesa „Porți norocul după tine” a fost lansată cu câteva zile înainte de ziua de naștere a Corneliei Ștefăneț, lucru pe care l-a dorit încă anul trecut, însă a întâmpinat câteva probleme:

„Această piesă trebuia să fie lansată anul trecut, înainte de ziua mea, dar au fost unele probleme cu canalul de YouTube al lui Marcel și am renunțat. Ulterior mi-a venit o altă idee de melodie pentru strofă, refrenul a rămas neschimbat. Este rezultatul pe care ni l-am dorit împreună cu Marcel. Ne dorim mult ca melodia să prindă, să fie cântată și ascultată de foarte multă lume.”

Cornelia Ștefăneț și-a dorit un videoclip original. Unii admiratori de-ai Corneliei și „Ethno Republic” au organizat un flashmob, moment ce s-a înscris perfect în producția video, potrivit Corneliei. Deși condițiile meteo le-au cam dat bătăi de cap, interpreta e mulțumită de rezultatul final și de emoțiile pozitive pe care le transmite clipul.

„Am avut un flashmob improvizat. Nu am vrut dansatori profesioniști. În ziua când erau programate filmările a plouat și era foarte frig, practic mai mult din jumătate din lumea care mi-a promis că vine nu a mai ajuns. Într-un final cei care au venit s-au simțit bine, nu au răcit, toți s-au încărcat cu căldură și cu emoție pozitivă”, ne-a vorbit interpreta.

Cântecul „Porți norocul după tine” a adunat multe comentarii favorabile pe rețelele de socializare, semn că oamenii au rezonat cu mesajul melodiei.

„Felicitări pentru o producție muzicală frumoasă! La cât mai multe în continuare!”, a scris o admiratoare.

„Superb totul: piesa, videoclipul şi energia pozitivă pe care o transmiteți! Înalte aprecieri!”, e un alt comentariu scris pe pagina oficială de Facebook a Corneliei.

Cornelia Ștefăneț și „Ethno Republic” muncesc în continuare pentru a-și bucura publicul. Artista ne-a comunicat că la sfârșitul lunii noiembrie vor organiza un concert de zile mari alături de artiști consacrați din România.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Săptămânalul „Gazeta de Chișinău” publică în paginile sale și pe pagina web a publicației articole ce reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chișinău” este unul din puținele ziare rămase pe piața mediatică care face jurnalism liber și corect. Nu-l lăsa să dispară! Contribuie și tu la menținerea unei publicații libere. Acum poți face un abonament oricând și de oriunde te-ai afla. Dacă abonezi un om drag la formatul PRINT, atunci redacția îți oferă gratuit, prin poșta electronică, formatul PDF al gazetei, în fiecare zi de vineri, la prima oră. Susține „Gazeta de Chișinău” printr-un abonament în format PRINT sau PDF.

ABONAMENT