Consiliul Audiovizualului (CA) lansează o nouă pagină web. Inovația de pe noua pagină a CA este meniul de accesibilitate pentru slab văzători

482
0

Inovația de pe noua pagină a CA este meniul de accesibilitate pentru slab văzători ce poate fi găsit pe pagina principală în colțul din dreaptă, instrument ce sporește accesul publicului la informațiile despre media audiovizuală. Astfel, membrii CA își onorează unul dintre angajamentele luate la începutul mandatului în fața comunității persoanelor cu deficiențe de văz, scrie într-un comunicat emis azi de CA.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Marți, 11 octombrie, Consiliul Audiovizualului lansează o nouă pagină web, disponibilă pe adresa consiliuaudiovizual.md. Publicul este invitat să urmărească îndeaproape activitatea CA direct, din prima sursă.

„Noul site prezintă identitatea redefinită a instituției și urmărește să răspundă la nevoile fiecăruia, oferind un produs accesibil furnizorilor, distribuitorilor de servicii media, jurnaliștilor, dar, în primul rând, consumatorului de programe audiovizuale”, spun responsabilii.

Pentru început, în secțiunea Consiliul găsiți răspuns la ce este CA, cu ce se ocupă, cine sunt membrii, cum este organizat, pe ce se bazează activitatea CA, cine sunt partenerii, cum puteți contacta și, desigur, cum puteți deveni parte a echipei. Iar întrunirile săptămânale, ordinea de zi și deciziile sunt afișate în Ședințe CA.

Întreaga activitate CA se bazează pe Codul Serviciilor Media Audiovizuale al Republicii Moldova, iar un principiu de bază este transparența propriei activități (secțiunea Transparență), dar și a transparenței în activitatea posturilor TV și radio, informații despre care găsim în Reglementare.

Secțiunea Consumatori media oferă răspunsuri la întrebările consumatorului despre audiovizualul din Republica Moldova și, în premieră, oferă posibilitatea oricui să sesizeze CA prin intermediul paginii web.

Furnizorii și distribuitorii de servicii media pot găsi documente relevante pentru activitatea lor în secțiunea Domeniul audiovizualului. Și nu în ultimul rând, CA a pregătit în secțiunea Media, comunicate de presă și o galerie foto de la cele mai relevante evenimente cu participarea reprezentanților instituții, scrie în comunicat.

 

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE