95 de licee teoretice au rata de promovare a examenului de bacalaureat de 100 %

449
0

A fost făcut public clasamentul instituțiilor de învățământ, alcătuit pe baza rezultatelor obținute de candidații înscriși în acest an la sesiunea de bacalaureat 2022, informează  printr-un comunicat Ministerul Educației și Cercetării. 

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Conform rezultatelor finale, 95 de licee teoretice au rata de promovare a examenului de bacalaureat de 100 %, 14 dintre aceste instituții, obținând media la examen mai mare sau egală cu opt, scrie în comunicatul emis de MEC.

La examenul de bacalaureat 2022 au participat 375 de instituții, dintre care: 319 licee teoretice, 47 de colegii și centre de excelență și 9 universități.

 

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE