În Republica Moldova va avea loc primul eveniment dedicat exclusiv mediului investițional din România

480
0

Asociația Investitorilor din România (AIR) în parteneriat cu Biroul de Promovare Comercial Economică de pe lângă Ambasada României în Republica Moldova (BPCE), organizează pe 17 mai 2022 primul eveniment dedicat exclusiv mediului investițional din România în Republica Moldova.

Susține și tu presa! Abonează-te la o sursă de informare independentă. Acum e simplu, intră pe

ABONAMENT

România a fost și este principalul investitor și partener strategic al Republicii Moldova, spre evoluția și creșterea economică a acestei țări. În prezent, în Republica Moldova activează peste 1680 de companii cu investiții din România, fiind cea mai mare comunitate de oameni de afaceri din Republica Moldova.

Ideea organizării unui astfel de FORUM a venit ca urmare a faptului că mediul de afaceri din Republica Moldova, bazat pe investiții românești, are nevoie de promovare și recunoaștere permanentă, pentru a fi atractiv, sigur, credibil și pentru a atrage și alți potențiali investitori, care vor avea ca țintă propria lor creștere financiară și care, inevitabil, vor întări prezența și vor asigura inclusiv dezvoltarea economică a României pe teritoriul Republicii Moldova.

Și nu în ultimul rând, rolul unui astfel de FORUM este de a arăta cât de prezentă este România în Republica Moldova, ajutând perpetuu la dezvoltarea economică și socială.

În acest sens, în data de 17 mai, ora 9:30-13:00, la DIGITAL PARK, str. Mihai Viteazul 15, mun. Chișinău, se va organiza prima ediție a FORUMULUI ECONOMIC ROMÂNIA – REPUBLICA MOLDOVA, la care vor participa ca speakeri reprezentanți ai Guvernului României și Republicii Moldova, ai autorităților centrale, antreprenori din România și Republica Moldova, precum și alți vorbitori de pe ambele maluri ale Prutului.

Evenimentul va fi organizat pe două paneluri.

Cei care vor să participe la FORUM sunt rugați să se înregistreze în prealabil aici.

 

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Săptămânalul „Gazeta de Chișinău” publică în paginile sale și pe pagina web a publicației articole ce reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chișinău” este unul din puținele ziare rămase pe piața mediatică care face jurnalism liber și corect. Nu-l lăsa să dispară! Contribuie și tu la menținerea unei publicații libere. Acum poți face un abonament oricând și de oriunde te-ai afla. Dacă abonezi un om drag la formatul PRINT, atunci redacția îți oferă gratuit, prin poșta electronică, formatul PDF al gazetei, în fiecare zi de vineri, la prima oră. Susține „Gazeta de Chișinău” printr-un abonament în format PRINT sau PDF.

ABONAMENT