Înfățișarea președintelui Putin s-a schimbat radical de când a dezlănțuit războiul împotriva Ucrainei

3642
0

Înfățișarea președintelui rus, Vladimir Putin, s-a schimbat radical în ultima lună, din momentul în care armata sa a invadat Ucraina, dezlănțuind un război de amploare. Faptul a fost remarcat, ieri, de mai mulți observatori, medici și psihologi, când Putin a apărut la televiziune și a adresat un cuvânt de felicitare pentru militarii din Garda națională, scrie Agenția ucraineană de stat UNIAN.

Susține și tu presa! Abonează-te la o sursă de informare independentă. Acum e simplu, intră pe

ABONAMENT

Internauții au remarcat în special fața încremenită a liderului rus, precum și mâinile sale, cu degetele umflate, înțepenite. Caustic, aceștia notează că în anul 1944 Adolf Hitler avea de asemenea probleme cu mobilitatea membrelor superioare.

Remarcăm aici că Putin are acum 69 de ani. Ceva mai înainte, ziaristul rus Alexandr Nevzorov, care acum câteva zile a fost nevoit să-și părăsească țara, a declarat că în prezent întreaga umanitate are o singură dorință. Pentru prima dată în ultimii 80 de ani, lumea dorește un singur lucru – moartea lui Putin.

Potrivit Agenției UNIAN, care citează un cunoscut astrolog rus, Putin va muri, cel mai probabil, în următoarele trei luni, iar cu o lună – o lună și jumătate înainte, în Federația Rusă va izbucni un război civil.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Săptămânalul „Gazeta de Chișinău” publică în paginile sale și pe pagina web a publicației articole ce reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chișinău” este unul din puținele ziare rămase pe piața mediatică care face jurnalism liber și corect. Nu-l lăsa să dispară! Contribuie și tu la menținerea unei publicații libere. Acum poți face un abonament oricând și de oriunde te-ai afla. Dacă abonezi un om drag la formatul PRINT, atunci redacția îți oferă gratuit, prin poșta electronică, formatul PDF al gazetei, în fiecare zi de vineri, la prima oră. Susține „Gazeta de Chișinău” printr-un abonament în format PRINT sau PDF.

ABONAMENT