Înfățișarea președintelui Putin s-a schimbat radical de când a dezlănțuit războiul împotriva Ucrainei

3992
0

Înfățișarea președintelui rus, Vladimir Putin, s-a schimbat radical în ultima lună, din momentul în care armata sa a invadat Ucraina, dezlănțuind un război de amploare. Faptul a fost remarcat, ieri, de mai mulți observatori, medici și psihologi, când Putin a apărut la televiziune și a adresat un cuvânt de felicitare pentru militarii din Garda națională, scrie Agenția ucraineană de stat UNIAN.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Internauții au remarcat în special fața încremenită a liderului rus, precum și mâinile sale, cu degetele umflate, înțepenite. Caustic, aceștia notează că în anul 1944 Adolf Hitler avea de asemenea probleme cu mobilitatea membrelor superioare.

Remarcăm aici că Putin are acum 69 de ani. Ceva mai înainte, ziaristul rus Alexandr Nevzorov, care acum câteva zile a fost nevoit să-și părăsească țara, a declarat că în prezent întreaga umanitate are o singură dorință. Pentru prima dată în ultimii 80 de ani, lumea dorește un singur lucru – moartea lui Putin.

Potrivit Agenției UNIAN, care citează un cunoscut astrolog rus, Putin va muri, cel mai probabil, în următoarele trei luni, iar cu o lună – o lună și jumătate înainte, în Federația Rusă va izbucni un război civil.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE