A fost ucis generalul-maior Andrei Suhovețki, comandant adjunct al Armatei 41 de trupe întrunite din Regiunea militară centrală a Rusiei

1201
0
Sursa foto: twitter.com

Generalul-maior Andrei Suhovețki, comandant adjunct al Armatei 41 de trupe întrunite din Regiunea militară centrală a Rusiei, a fost ucis în urma luptelor care au loc în Ucraina.

Susține și tu presa! Abonează-te la o sursă de informare independentă. Acum e simplu, intră pe

ABONAMENT

Informația a fost confirmată de Radio Svoboda și Radio Vesti FM.

Este vorba despre o lovitură serioasă pe care armata ucraineană o dă celei ruse, pentru că a fost omorât un general care era la comanda unor grupuri de atac și care coordona mișcările trupelor în interiorul țării, și ar fi prima victimă importantă a armatei ruse.

Generalul rus a fost ucis în urma unui atac pe care armata ucraineană l-a inițiat asupra aeroportului din Herson, capturat ieri de către armata rusă, fiind de asemenea distruse elicoptere și altă tehnică militară, scrie idevice.ro, Radio Svoboda și Radio Vesti FM.

 

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Săptămânalul „Gazeta de Chișinău” publică în paginile sale și pe pagina web a publicației articole ce reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chișinău” este unul din puținele ziare rămase pe piața mediatică care face jurnalism liber și corect. Nu-l lăsa să dispară! Contribuie și tu la menținerea unei publicații libere. Acum poți face un abonament oricând și de oriunde te-ai afla. Dacă abonezi un om drag la formatul PRINT, atunci redacția îți oferă gratuit, prin poșta electronică, formatul PDF al gazetei, în fiecare zi de vineri, la prima oră. Susține „Gazeta de Chișinău” printr-un abonament în format PRINT sau PDF.

ABONAMENT