A fost ucis generalul-maior Andrei Suhovețki, comandant adjunct al Armatei 41 de trupe întrunite din Regiunea militară centrală a Rusiei

1638
0
Sursa foto: twitter.com

Generalul-maior Andrei Suhovețki, comandant adjunct al Armatei 41 de trupe întrunite din Regiunea militară centrală a Rusiei, a fost ucis în urma luptelor care au loc în Ucraina.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Informația a fost confirmată de Radio Svoboda și Radio Vesti FM.

Este vorba despre o lovitură serioasă pe care armata ucraineană o dă celei ruse, pentru că a fost omorât un general care era la comanda unor grupuri de atac și care coordona mișcările trupelor în interiorul țării, și ar fi prima victimă importantă a armatei ruse.

Generalul rus a fost ucis în urma unui atac pe care armata ucraineană l-a inițiat asupra aeroportului din Herson, capturat ieri de către armata rusă, fiind de asemenea distruse elicoptere și altă tehnică militară, scrie idevice.ro, Radio Svoboda și Radio Vesti FM.

 

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE