CAMPANIE//„Ajută un cititor să primească Gazeta!”

559
0

Din luna august, familia de cititori a săptămânalului „Gazeta de Chișinău” s-a mărit cu 55 de abonați. Aceștia sunt locuitori ai satelor Căinarii Vechi, Ocolina, Vădeni, Rublenița, Cosăuți, Șolcani, Pârlița, Parcani, Vărăncău, Cremenciug și Dubna din raionul Soroca. Sunt oameni care sunt dornici să primească un ziar în poartă, dar nu și-au putut permite să facă un abonament. Acțiunea a fost posibilă grație generozității proprietarilor restaurantului ARMONIE de la Grătiești, Ecaterina și Mihai Colibă.

Susține și tu presa! Abonează-te la o sursă de informare independentă. Acum e simplu, intră pe

ABONAMENT

Prin acțiunea lor, făcută dezinvolt și cu bună intenție, soții Colibă susțin un ziar și oferă posibilitatea unor oameni să primească în poartă un ziar în limba română din care să se informeze corect.

Redacția „Gazetei de Chișinău” îi mulțumește familiei Colibă pentru sprijinul acordat și îi îndeamnă și pe alți agenți economici să susțină, printr-o acțiune asemănătoare, publicația noastră. Să perfecteze abonamente la „Gazeta de Chișinău” pentru alți noi cititori din satele și comunele raioanelor Anenii Noi și Leova.

E bine să se știe că potențialii cititori sunt găsiți prin intermediul unor angajați ai oficiilor poștale din localitățile republicii care cunosc oamenii de la fața locului și știu cine dintre săteni preferă să citească ziare, dar nu-și permite financiar să-și procure un abonament. Aceștia sunt foști profesori, medici, ingineri, aflați la pensie, dar care au o pensie derizorie, persoane cu necesități speciale, familii tinere cu mulți copii și alte categorii de persoane care au venituri modeste.

Stimați agenți economici, „Gazeta de Chișinău”, un săptămânal independent cu acoperire națională, face apel către Domniile voastre și vă îndeamnă să ne susțineți prin acţiunea „Ajută un cititor să primească GAZETA!”.

Alți doritori de a primi ziarul sunt din localitățile raioanelor Anenii Noi și Leova. Ei vor să citească un ziar bun, dar, din motive financiare, nu se pot abona.

Vă rugăm respectuos să vă alăturaţi acestei campanii, prin achitarea unui număr de abonamente la „Gazeta de Chișinău” pentru următoarele patru luni ale anului 2021.

Menționăm că în listă sunt 100 de locuitori din raioanele Anenii Noi și Leova. Un abonament pentru patru luni (septembrie –decembrie 2021) costă 128 de lei.

Vă informăm că, în cazul unui răspuns afirmativ, drept recompensă, redacţia „Gazetei de Chișinău” va publica gratis, timp de 1 lună, banner-ul companiei Dumneavoastră pe pagina noastră web, www.gazetadechisinau.md , precum și un articol de mulțumire în paginile ziarului „Gazeta de Chișinău”.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Săptămânalul „Gazeta de Chișinău” publică în paginile sale și pe pagina web a publicației articole ce reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chișinău” este unul din puținele ziare rămase pe piața mediatică care face jurnalism liber și corect. Nu-l lăsa să dispară! Contribuie și tu la menținerea unei publicații libere. Acum poți face un abonament oricând și de oriunde te-ai afla. Dacă abonezi un om drag la formatul PRINT, atunci redacția îți oferă gratuit, prin poșta electronică, formatul PDF al gazetei, în fiecare zi de vineri, la prima oră. Susține „Gazeta de Chișinău” printr-un abonament în format PRINT sau PDF.

ABONAMENT