Imaginea comentată

177
0

Săptămânal, publicăm o imagine pe care vă propunem să o comentați. Textul, maximum 20 de cuvinte, îl puteți expedia pe adresele: str. Mihai Viteazul 2a, nr. 23, Chișinău, Republica Moldova, tel.: 022 358 567, e-mail: gazetadechisinau@gmail.com și pe pagina web: gazetadechisinau.md.

Lunar, cele mai spirituale replici vor fi jurizate de consiliul redacției, iar autorii câștigători vor fi premiați cu un abonament la GdC.

Publicăm comentariile la imaginea de vineri, 9 iulie.

Eu, un simplu țap bătrân, mă dezic de pășune. Vreau mașină la scară și mai vreau să fiu deputat, alături de Voronin și Dodon”,Liviu Zagrencu, Chișinău.

Încă puțin și ajunge la volan. Va conduce automobilul cam tot așa cum a condus Dodon R. Moldova…”, Liviu Gogu, Orhei.

Ia-mă, bade, lângă tine/ Și-o să-ți fie tare bine,/ Că sunt capră învățată,/ Cu codița ridicată!…”, Silviu Cărăuș, Chișinău.

V-ați cumpărat cu toții mașini de lux și ne mulgeți pe noi, caprele. Mulsul e tot ce știți și la ce vă pricepeți cel mai bine!…”, Angela Limbălată, Chișinău.

Acum înțeleg de ce se produc jeep-urile: sunt mai înalte și în ele încap coarnele țapilor de tot soiul, inclusiv ale celor din marea politică…”, Dorin Pălitu, Chișinău.

Vă rugăm să comentați imaginea alăturată, în care e surprinsă bătaia dintre Sergiu Tofilat și Ghenadie Cosovan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here