Imaginea comentată

765
0

Săptămânal, publicăm o imagine pe care vă propunem să o comentați. Textul, maximum 20 de cuvinte, îl puteți expedia pe adresele: str. Mihai Viteazul 2a, nr. 23, Chișinău, Republica Moldova, tel.: 022 358 567, e-mail: gazetadechisinau@gmail.com și pe pagina web: gazetadechisinau.md.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Lunar, cele mai spirituale replici vor fi jurizate de consiliul redacției, iar autorii câștigători vor fi premiați cu un abonament la GdC.

Publicăm comentariile la imaginea de vineri, 9 iulie.

Eu, un simplu țap bătrân, mă dezic de pășune. Vreau mașină la scară și mai vreau să fiu deputat, alături de Voronin și Dodon”,Liviu Zagrencu, Chișinău.

Încă puțin și ajunge la volan. Va conduce automobilul cam tot așa cum a condus Dodon R. Moldova…”, Liviu Gogu, Orhei.

Ia-mă, bade, lângă tine/ Și-o să-ți fie tare bine,/ Că sunt capră învățată,/ Cu codița ridicată!…”, Silviu Cărăuș, Chișinău.

V-ați cumpărat cu toții mașini de lux și ne mulgeți pe noi, caprele. Mulsul e tot ce știți și la ce vă pricepeți cel mai bine!…”, Angela Limbălată, Chișinău.

Acum înțeleg de ce se produc jeep-urile: sunt mai înalte și în ele încap coarnele țapilor de tot soiul, inclusiv ale celor din marea politică…”, Dorin Pălitu, Chișinău.

Vă rugăm să comentați imaginea alăturată, în care e surprinsă bătaia dintre Sergiu Tofilat și Ghenadie Cosovan.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE