Imaginea comentată

796
1

Săptămânal, publicăm o imagine pe care vă propunem să o comentați. Textul, maximum 20 de cuvinte, îl puteți expedia pe adresele: str. Mihai Viteazul 2a, nr. 23, Chișinău, Republica Moldova, tel.: 022 358 567, e-mail: gazetadechisinau@gmail.com și pe pagina web: gazetadechisinau.md.

Susține și tu presa! Abonează-te la o sursă de informare independentă. Acum e simplu, intră pe

ABONAMENT

Lunar, cele mai spirituale replici vor fi jurizate de consiliul redacției, iar autorii câștigători vor fi premiați cu un abonament la GdC.

Publicăm comentariile la imaginea de vineri, 16 aprilie.

Cemodan, vogzal, Rosia!…”, Constantin Slutu, Criuleni.

Porumbeii îi zboară pe deasupra capului, iar sticleții în cap…”, Anatol Lungu, Chișinău.

Semne clare de plecare. Unde – știe fiecare!”, Angela Novac, Chișinău.

Doi porumbei – păsări divine,/ Semnu-i, Doamne, pentru mine./ Mai dă-mi un răgaz/ Să mă pocăiesc în al 12-lea ceas”, Vasile Vârlan, s. Coteala, r. Briceni.

Hulubițele transfuge”, Titus Pociumbanu, Ciuciulea, Glodeni.

O lecție de zbor, porumbelului voiajor: ex-președintele privește cum zboară la unison kuliokul lui Plahotniuc spre țările arabe și geanta lui Șor spre Israel”, Dumitru Cernea, Chișinău.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Săptămânalul „Gazeta de Chișinău” publică în paginile sale și pe pagina web a publicației articole ce reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chișinău” este unul din puținele ziare rămase pe piața mediatică care face jurnalism liber și corect. Nu-l lăsa să dispară! Contribuie și tu la menținerea unei publicații libere. Acum poți face un abonament oricând și de oriunde te-ai afla. Dacă abonezi un om drag la formatul PRINT, atunci redacția îți oferă gratuit, prin poșta electronică, formatul PDF al gazetei, în fiecare zi de vineri, la prima oră. Susține „Gazeta de Chișinău” printr-un abonament în format PRINT sau PDF.

ABONAMENT

1 COMENTARIU