Imaginea comentată

1112
1

Săptămânal, publicăm o imagine pe care vă propunem să o comentați. Textul, maximum 20 de cuvinte, îl puteți expedia pe adresele: str. Mihai Viteazul 2a, nr. 23, Chișinău, Republica Moldova, tel.: 022 358 567, e-mail: gazetadechisinau@gmail.com și pe pagina web: gazetadechisinau.md.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Lunar, cele mai spirituale replici vor fi jurizate de consiliul redacției, iar autorii câștigători vor fi premiați cu un abonament la GdC.

Publicăm comentariile la imaginea de vineri, 16 aprilie.

Cemodan, vogzal, Rosia!…”, Constantin Slutu, Criuleni.

Porumbeii îi zboară pe deasupra capului, iar sticleții în cap…”, Anatol Lungu, Chișinău.

Semne clare de plecare. Unde – știe fiecare!”, Angela Novac, Chișinău.

Doi porumbei – păsări divine,/ Semnu-i, Doamne, pentru mine./ Mai dă-mi un răgaz/ Să mă pocăiesc în al 12-lea ceas”, Vasile Vârlan, s. Coteala, r. Briceni.

Hulubițele transfuge”, Titus Pociumbanu, Ciuciulea, Glodeni.

O lecție de zbor, porumbelului voiajor: ex-președintele privește cum zboară la unison kuliokul lui Plahotniuc spre țările arabe și geanta lui Șor spre Israel”, Dumitru Cernea, Chișinău.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE

1 COMENTARIU