Amenințări pe Facebook din partea lui Ion Ceban. „Nata îți va socoti dinții”, îi scrie primarul bloggerului Andrei Bolocan

1449
1
Andrei Bolocan vs Ion Ceban

Scandal pe Facebook, acolo unde primarul municipiului Chișinău, Ion Ceban l-a amenințat fără perdea pe bloggerul Andrei Bolocan. Motiv a servit o satiră a lui Bolocan, care a vorbit despre vacanța din Egipt a primarului, dar și despre salariul pe care soția acestuia îl primește de la Exclusiv Media, firma socialistului Corneliu Furculiță bănuită de spălare de bani rusești prin intermediul schemei „Bahamas”.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

„Dacă te întâlnesc vreodată, Nata îți va socoti dinții”, i-a scris Ceban bloggerului, specificând că nimeni nu ar avea dreptul să-i atace soția și copiii.

Primarul nu s-a limitat, însă, la doar atât, acuzând-o într-o postare ulterioară pe soția lui Bolocan, jurnalista Nata Albot, că o asociație pe care  o conduce a primit la începutul acestui an, din bugetul municipal, 60 de mii de lei pentru promovarea unui proiect de educație online. El a sugerat chiar că anume acesta ar fi motivul pentru care în Chișinău nu sunt parcări, nu este aplicată e-tichetarea și nu au fost elaborate planurile urbanistice.

În replică, Nata Albot a scris că este vorba despre o campanie cu 10 influenceri, iar cei 60 de mii de lei nu erau destinați pentru onorariul ei, așa cum lăsa să se înțeleagă primarul. „Motivul pentru care spune această minciună este evident: să sustragă atenția publică de la comportamentul său ABSOLUT INADECVAT și amenințările de ” socotire a dinților”, subliniază jurnalista.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE